Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

17.10.2023 14:34

Броварські майстри ушу вирушають на Всесвітні ігри єдиноборств

652e71754d88d__0e884625d0a813063ba8bf1128bc51bb.png

Через декілька днів у столиці Саудівської Аравії, Ер-Ріяді, стартують Всесвітні ігри єдиноборств, які пройдуть з 20 по 31 жовтня.

Понад 1500 спортсменів із понад 120 країн пройшли кваліфікацію для участі в турнірі. Атлети з усього світу приїдуть змагатися на найвищому рівні не лише для того, щоб виграти медалі, але й щоб репрезентувати свої країни.

Збірна України буде представлена у таких видах спорту: армрестлінг, сават, джиу-джитсу, карате, кікбоксинг WAKO, муай-тай, самбо, сумо, ушу, панкратіон, боротьба на поясах Алиш та грепплінг.

Національна збірна з ушу, яка виступатиме на Всесвітніх іграх єдиноборств сформована виключно з вихованців Броварської школи ушу, які завоювали це своїми успішними виступами на чемпіонатах світу, а саме:

  • Рева Роман  - меч (дао), палиця (гунь)
  • Крисько Аліна - меч (цзянь), спис (цян).
  • Іванова Орина - без зброї (тайцзіцюань), меч (тайцзіцзянь)

 

Очолюють делегацію броварчани - віце-президент СКУ, президент Української федерації ушу Олег Чуканов та старший тренер національної збрної України з ушу (таолу) Андрій Коваль. Ця поїздка відбувається за сприяння Мінстерства молоді та спорту України, Міжнародної федерації ушу та при допомозі в підготовці до змагань Броварської міської влади і особисто Броварського міського голови Ігоря Сапожка!

Бажаємо броварським майстрам ушу вдалих виступів і перемог під гарячим аравійським сонцем!

АЛІНА-КРИСЬКО.jpg ОРИНА-ІВАНОВА.jpg РОМАН-РЕВА.jpg