Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

03.10.2023 11:54

2 жовтня у Броварах відбувся захід з обміну досвідом, набутим КНП «Броварський центр первинної медико-санітарної допомоги»

651bd71351402__Фото-144.jpg

2 жовтня у Броварах відбувся захід з обміну досвідом, набутим КНП «Броварський центр первинної медико-санітарної допомоги» під час участі у грантовому Проекті USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я».

До участі у заході було запрошено керівний склад центрів первинної медико-санітарної допомоги Київської області та м.Києва.

З вітальним словом до присутніх звернувся Броварський міський голова Ігор Сапожко, який відзначив високий рівень фахівців первинної медицини нашої громади та побажав учасникам зібрання плідного та взаємовигідного спілкування.

Також присутніх колег привітав директор КНП «БМЦ ПМСД» Ігор Кравцов та відповів на ряд питань, що стосувалися участі підприємства у міжнародному грантовому проекті.

У ході заходу було розглянуто питання покращення системи управління в закладах первинної ланки, посилення команд ПМНД в наданні послуг, а також практичні аспекти навчання персоналу, розширення повноважень медичної сестри, надання допомоги пацієнтам з підозрою та діагнозом туберкульоз, тощо.

Фото-130.jpg Фото-134.jpg Фото-135.jpg Фото-137.jpg Фото-138.jpg Фото-141.jpg Фото-142.jpg Фото-145.jpg