Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

08.09.2023 11:45

Нагородження до Дня фізичної культури і спорту в Україні

64fadf1967faa__Фото-62.jpg

Традиційно відзначення Дня фізичної культури і спорту в Україні припадає на другу суботу вересня. Надзвичайну кількість перемог на змаганнях різного рівня, в тому чисті і найвищих чемпіонатах світу та Європи, здобули броварські спортсмени, виступаючи в різних видах спорту у складі збірних команд України. 

8 вересня, напередодні відзначення Дня фізичної культури і спорту, відбулося нагородження кращих спортсменів і тренерів Броварської громади. Урочисту церемонію нагородження провели заступник міського голови Петро Бабич та начальник відділу Дмитро Рожков.

За вагомі досягнення на світовій арені, розвиток фізичної культури і спорту та високий професіоналізм Подяками Броварського міського голови та Почесними грамотами виконавчого комітету Броварської міської ради нагороджені спортсмени, тренери, викладачі та ті, хто підтримує спортивний дух нашої громади.

Окремо хочемо привітати з титулом Майстра спорту України міжнародного класу з комбат самозахист ІСО та званням чемпіона Європи з комбат самозахист ІСО 2023 Євгенія Пилипчука, Ростислава Маївку та Віктора Мартушканова. 

Перемогами на міжнародних аренах, де в їхню честь звучав гімн України і піднімався український прапор, кожен з них наближає нашу перемогу!

Громада пишається вами! Разом - до перемоги!

Фото-63.jpg Фото-66.jpg Фото-68.jpg Фото-70.jpg Фото-76.jpg Фото-78.jpg Фото-80.jpg Фото-85.jpg Фото-87.jpg Фото-88.jpg