Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

06.09.2023 11:44

В залі засідань Броварської РВА відбулась зустріч з кращими представниками спортивної галузі Броварської громади

64f83ce30d857__IMG_6748.JPG

5 вересня в залі засідань Броварської РВА відбулася зустріч з кращими представниками галузі фізичної культури і спорту, молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Броварського району. Вона була приурочена Дню фізичної культури і спорту України, який цього року відзначається 9 вересня. В гості до Броварів завітав начальник управління молоді та спорту КОВА Сергій Тимофєєв.

 

Під час зустрічі зі спортивним активом району відбулося роз’яснення реалізації державної політики в напрямку фізичної культури і спорту, молодіжної політики та національно-патріотичного виховання під час повномасштабної війни з північним сусідом, росією.

Не обійшлося і без урочистостей. Адже 9 вересня спортивна спільнота відзначатиме День фізичної культури і спорту - свято здорового способу життя і радості, що завжди супроводжує корисну фізичну діяльність. Цьогоріч Київщина спортивна відзначає його під гаслом «Незламність»!

То ж з нагоди професійного свята та за активну участь у популяризації видів спорту на обласному, всеукраїнському і міжнародному рівнях, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, відданість справі, активну життєву позицію, високі спортивні досягнення очільник Київщини спортивної вручив спортсменам, тренерам та представникам спортивної галузі Броварського району, в тому числі і Броварської громади, Подяки та Почесні грамоти Управління молоді та спорту Київської ОВА.

Нагороди отримали почесні ветерани спорту, серед яких 91-річний Анвік Згурський, пропагандисти здорового способу життя, кращі тренери та спортсмени Броварів!

Вітаємо та бажаємо всім здоров’я та успіхів на спортивній ниві!

IMG_6723.jpg IMG_6828.jpg