Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

31.08.2023 13:28

Броварський міський голова Ігор Сапожко та депутати привітали броварських майстрів ушу з успішним виступом на чемпіонаті світу

64f06d1ca3e7f__DSC01386.JPG

З 23 до 28 серпня у місті Емейшань (Китай) відбувся чемпіонат світу з традиційного ушу в особистому заліку. Збірна України, яку очолюють відомі броварські майстри ушу: президент Української федерації ушу Олег Чуканов і ЗТУ Андрій Коваль, була сформована на базі кращих вихованців ДЮСШ з ушу та єдиноборств Броварської міської ради.

В підсумку у броварських майстрів ушу 15 нагород найвищого ґатунку, завойованих на чемпіонаті світу (2 «золоті», 6 «срібних» (5 в індивідуальних виступах і 1 в групових) та 7 «бронзових» нагород).

Сьогодні, 31 серпня, наступного дня по їх приїзду, на черговій сесії Броварської міської ради броварських майстрів ушу та їх наставників привітали Броварський міський голова Ігор Сапожко та представники депутатського корпусу міста. Зокрема Ігор Васильович Сапожко відзначив визначну роль Броварської школи ушу в розвитку спорту в нашій державі, відмітивши, що броварські майстри завжди успішно захищають честь Броварської громади і країни на найпрестижніших світових та європейських турнірах та змаганнях найвищого рівня! Подякувавши за це самим спортсменам і їх наставникам, Олегу Чуканову та Андрію Ковалю!

Бажаємо броварським майстрам ушу подальших перемог та успіхів!

 

 

DSC01354.jpg DSC01358.jpg DSC01371.jpg