Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

10.08.2023 13:41

Відпочинок дітей броварської громади у наметовому таборі в Німеччині

64d4bf26e57bf__1.jpg

Днями група дітей броварської громади у кількості 7 осіб разом із перекладачем повернулася із Німеччини, де вони провели 7 днів у скаутському таборі, розташованому недалеко від міста Нюрнберг.

Протягом 30 років міжнародна Асоціація бойскаутів «Фабер» організовує зустрічі дітей переважно із Північної Баварії, під час яких у дітей є чудова можливість відчути повне єднання з природою, забути на короткий час про блага цивілізації та спробувати себе у ролі справжніх спартанців.

Українська делегація вперше запрошена відвідати цей скаутський табір у рамках співпраці із порідненим містом Ерланген.

Під час перебування у Німеччині броварчани із задоволенням брали участь у різноманітних спортивних заходах та іграх, співали під гітару навколо багаття, займалися різноманітними цікавими ремеслами, вчилися бути справжніми кухарами і, головне, мали можливість налагодити нові контакти та попрактикуватися у спілкуванні іноземними мовами ( німецькою та англійською) з іншими скаутами   табору.

Тиждень пролетів дуже швидко та продуктивно, залишивши по собі яскраві та приємні враження. Дехто з дітей навіть висловив бажання повторити цю захоплюючу пригоду наступного року, щоб отримати ще більше нових вражень та перспектив.

Щиро  дякуємо організаторам табору за чудову можливість для дітей броварської громади отримати цей корисний досвід: міжнародній Асоціації бойскаутів (BdP) «Фабер», а також справжньому другу міста Бровари Петеру Штегеру.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю з нашими німецькими друзями!!!

2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg