Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

07.08.2023 09:18

У Броварах започатковується благодійний молодіжний фестиваль «Charity Youth Festival»

64d08ce700bab__photo_2023-08-04_13-04-28.png

У Броварах з нагоди святкування Міжнародного Дня молоді 12 серпня започатковується благодійний молодіжний фестиваль «Charity Youth Festival» – Усі разом заради України! Заради перемоги та майбутнього!

Щоб разом започаткувати Фестиваль і щоб подарувати незабутні виступи на концертному майданчику парку культури та відпочинку «Перемога», їдуть без перебільшення кращі молоді українські співаки, фіналісти і переможці відомих телевізійних проектів, фестивалів України – СолоХа, Volkanov, Masha Danilova, Yulia Roznen, Dimaria, Krylata, Yogen, Marko Kvitka, Bryangin, Софія Єгорова, Lil`o & Rudnitskyi, Andre Kriche, A.R.T.E.A.N.A, Filini та Nik Gross.

Організаторами заходу виступили благодійні фонди «Гуртом ЮА», «Незалежна волонтерська організація», «United24. Броварщина», «Сила-коли ми разом» та управління культури, сім’ї та молоді Броварської міської ради Броварського району Київської області. 

Усі кошти зібрані підчас фестивалю будуть передані на прилади нічного бачення, для нашого броварчанина багатодітного батька, який служить в бригаді Гвардії наступу Національної Гвардії України і його підрозділ виконує бойові завдання на  передовій Запорізького та Донецького напрямках.  

В програмі заходу передбачені:  
- Відкритий чемпіонат з workout; 
- Майстер-класи та показові виступи від кращих представників спортивної еліти міста; 
- Благодійний ярмарок;
- Аукціон; 
- Концерт за участі молодих артистів української естради та багато іншого. 

 

Чекаємо усіх 12 серпня з 12:00 в парку культури та відпочинку «Перемога» аби разом з нами наблизити ПЕРЕМОГУ!