Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

19.07.2023 14:39

Вихованці броварського СК «Сокіл» представлятимуть Україну

64b7cb6e63b17__photo_2023-07-19_11-05-48.jpg

2 – 5 серпня на «Mubadala Arena» в столиці Об’єднаних Арабських Еміратів Абу-Дабі відбудеться чемпіонат світу (юніори, юнаки, діти) зі змішаних єдиноборств (IMMAF). 

Протягом чотирьох днів змагань молоді спортсмени з різних куточків світу змагатимуться за правилами IMMAF Youth MMA.

Україну представлятимуть кращі-з-кращих спортсмени Української Федерації ММА (MMA UKR). Дуже радує що серед них і представники Броварської громади – це вихованці броварського СК «Сокіл» (ДЮСШ відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради, президент Олександр Горобінський), Владислав Король та Данило Сивопляс. Данило став чемпіоном України, а Влад – «срібним» призером національного чемпіонату, що дало їм путівку до Абу-Дабі. 

Хлопці, не зважаючи на свій юний вік, дуже досвідчені і ставали переможцями різноманітних турнірів та змагань з різних видів єдиноборств.

На шляху до світового чемпіонату вони пройшли дуже напружену підготовку. Так нещодавно, разом з іншими «соколятами», вони побували на навчально-тренувальних зборах в мальовничих Карпатах, в селі Яблуниця поблизу Буковеля. Там протягом десяти днів вони активно тренувалися, проводячи функціональну підготовку  під керівництвом свого наставника Олександра Горобінського. По приїзду додому робота продовжилася. В рідному залі Броварського ліцею №8 вони проводять тактико-технічну підготовку, яка включає в себе обов’язкові дворазові тренування. Вже 20 липня вони виходять на пік спортивної форми і переходять на одноразові заняття.

Бажаємо нашим хлопцями вдалих виступів, удачі та перемог на Аравійській землі! Все буде Україна!

photo_2023-07-19_11-05-52.jpg photo_2023-07-19_11-05-57.jpg