Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

10.07.2023 16:04

Круглий стіл “Створення муніципального центру підтримки підприємництва”

64ac017c0586e__Фото_1.jpg

В межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» , яка спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH та спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту, 6 липня 2023 року в Центрі підтримки підприємництва Львівської міської ради відбувся круглий стіл “Створення муніципального центру підтримки підприємництва” з представниками двох громад Броварів та Чернівців.

EU4Business – ініціатива Європейського Союзу, яка допомагає малим і середнім підприємствам у країнах Східного партнерства. Детальніше: www.eu4business.org.ua

Представники громад презентували свої проєкти та розповіли про досягнення та перспективи.

Працівники Департаменту економічного розвитку та Центру підтримки підприємництва Львівської міської ради поділилися досвідом створення та роботи Центру у Львові. Також обговорили майбутню менторську підтримку Львова для громад Чернівців та Броварів!

 

Започаткована співпраця буде продовжуватись і надалі!

Фото-5.jpg Фото_2.jpg Фото_3.jpg Фото_4.jpg