Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

29.06.2023 13:26

Оформлення паспортів військовослужбовцям, які боронять нашу країну

649d5c113001a__Фото-військові-2.png

Відділ документування та оформлення паспортів громадянина України Центру обслуговування «Прозорий офіс», що по бульвару Незалежності, 2, завжди радо йде назустріч щоб надати послуги з оформлення паспортів військовослужбовцям, які боронять нашу країну та членам їх сімей.

Часто, під час нетривалого перебування вдома, на лікуванні або ж у відрядженні у нашому місті, військові та члени їх сімей звертаються до відділу для оформлення паспортів громадянина України та паспортів громадянина України для виїзду за кордон. Оформлення документів нашим захисникам відбувається позачергово, так як вони, переважно, мають обмаль часу для вирішення своїх питань, адже за кілька днів мають повертатися на передову. Буває й так, що готовий документ очікує на свого власника, доки той повернеться у чергову відпустку або на ротацію. Адміністратори відділу завжди з радістю, теплом та особливою увагою зустрічають наших героїв.  

Принагідно звертаємо увагу військовослужбовців на те, що оформити або відновити свої втрачені паспортні документи можна у будь-якому Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП), підрозділі Державної міграційної служби України  чи Центрі обслуговування громадян «Паспортний сервіс» за місцем фактичного перебування, незалежно від реєстрації місця проживання.

Фото-військові-3.jpg Фото-військові.jpg Фото-віськові-4.png