Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

23.06.2023 13:04

Біда гуртує та єднає

64956e3cef99d__изображение_2023-06-23_130705592.png

Війська рф вночі 6 червня підірвали греблю Каховської ГЕС, спричинивши акт екогеноциду. Руйнування дамби призвело до затоплення значних територій, десятки тисяч людей залишилися без домівок та були евакуйовані з підтоплених населених пунктів.

Практично відразу, як тільки спала вода, на Херсонщині розпочалися відновлювальні роботи, до яких долучилися добровольці та волонтери з усіх куточків України.

Вже другий тиждень поспіль на Херсонщині працює бригада у складі дев’яти працівників броварських комунальних підприємств «Бровари-Благоустрій» та «Броваритепловодоенергія», які відгукнулися на заклик про допомогу людям на постраждалих від рук російських терористів територіях. 

Окрім того, у Броварському модульному містечку для ВПО проживають 6 осіб з числа евакуйованих з зони підтоплення, з них три – пенсіонери. За потреби готові прийняти ще близько 100 осіб. 

Допомога за будь-яких умов – ось головна риса українського народу. Тільки разом, тільки спільними зусиллями вистоїмо, переживемо, відбудуємо та переможемо!

Слава Україні та її незламному народу!