Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

09.06.2023 15:09

Вітання кращих вихованців СК «Сокіл»

64831693cdad6___DSC60.JPG

Вже десять років існує в Броварах спортивний клуб з рукопашного бою «Сокіл» (ДЮСШ відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради), який організував та очолює Олександр Горобінський. Весь цей час йому допомагає його колишній учень Олександр Рибалко. Йшли роки – вихованці клубу під час наполегливих тренувань відточували свою майстерність, успішно виступали на найпрестижніших турнірах і змаганнях, неодмінно привозячи додому нагороди найвищого ґатунку. Крім рукопашного бою практикували бойове самбо, MMA, хортинг, грепплінг тощо. Ставали справжніми універсалами з різних видів єдиноборств.

В зв’язку із тим, що їх наставники Олександр Горобінський та Олександр Рибалко на даний час обороняють нашу державу від лютого агресора, більша відповідальність лежить на наймолодшому тренері клубу Андрію Лисенку. 

Останнім успішним турніром стала участь у чемпіонаті України з рукопашного бою серед учнів, який відбувся наприкінці травня в Києві. На ньому вихованці клубу показали чудові результати, отримавши спеціальну відзнаку від Міністерства оборони України як «Краща команда чемпіонату України з рукопашного бою серед учнів»!

Сьогодні, 9 червня, їх привітав з успіхами Броварський міський голова Ігор Сапожко. На урочистій церемонії були присутні начальник відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради Дмитро Рожков, заступник начальника відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради Михайло Доценко, директор ДЮСШ відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради Олена Ємцева, відомий меценат і друг СК «Сокіл» Сергій Гармашев та рідні вихованців клубу. 

Ігор Васильович тепло привітав  «соколят» з їх чудовими виступами й побажав нових перемог на майбутніх стартах. Всі переможці та призери чемпіонату України та їх тренери отримали відзнаки виконкому Броварської міської ради і цінні подарунки. 

Крім того, подяки за плідну співпрацю від СК «Сокіл» отримали Броварський міський голова Ігор Сапожко та меценат і друг клубу Сергій Гармашев.

Ось такі справжні «бійці» й патріоти виховуються в броварському СК «Сокіл»! Це наше майбутнє! Все буде Україна!

DSC08446.jpg DSC08451.jpg DSC08452.jpg DSC08461.jpg DSC08476.jpg DSC08481.jpg DSC08487.jpg DSC08490.jpg DSC08516.jpg DSC08521.jpg