Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

06.06.2023 14:11

Гранти для ОГС щодо надання гуманітарної допомоги

647f14647f60e__изображение_2023-06-06_141224552.png

Фонд Східна Європа запрошує взяти участь у відборі проєктних заявок щодо надання гуманітарної допомоги непродовольчими товарами. Грантовий конкурс триває у межах програми «Разом ми – Шелтер» і реалізується Фондом Східна Європа за підтримки Гуманітарного фонду для України. Програма спрямована на підвищення спроможності українських громадських організацій, які надають життєво важливі послуги людям, що постраждали від війни.

У межах проєктів передбачається закупівля та передання бенефіціарам наборів непродовольчих товарів, які можуть використовуватися також і в укриттях, а саме: постільна білизна та рушники, кухонне приладдя, баки для води, джерела світла та пристрої для підживлення телефонів. Окрім закупівель, передбачено інформування громадськості про тривання реалізації проєкту та потреби бенефіціарів.


До участі у конкурсі запрошуються:
-  благодійні організації (непідприємницькі товариства, установи, фонди тощо);
-  громадські об’єднання (громадські організації, громадські спілки), які зареєстровані як юридичні особи в Україні, мають статус неприбуткової організації та не перебувають у стані банкрутства чи припинення на момент подання заявки.

 

До розгляду не прийматимуть заявок:
-  від суб’єктів підприємницької діяльності (враховуючи юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців);
-  органів державної влади;
-  місцевого самоврядування;
-  політичних партій;
-  релігійних організацій.


Тривалість проєктів – від 2 до 3 місяців. Кількість проєктів – 15.
Бюджет:
-  максимальний бюджет – 950 000 грн;
-  мінімальний бюджет – 850 000 грн.


Для участі у Програмі заявникам потрібно подати:
-  аплікаційну форму;
-  бюджет проєкту;
-  лист підтримки від органу місцевої влади (у довільній формі);
-  лист підтримки від керівництва або балансоутримувача прихистку (де буде вказано про готовність взяти товари на баланс) у тому разі, якщо набори закуповують для прихистку.


Дедлайн – до 21 червня 2023 року. Реалізація проєктів – 15 серпня 2023 року.

Заповнені заявки разом із бюджетом надсилаються на пошту shelter@eef.org.ua і в темі листа вказується «Заявка на конкурс грантів для закупівлі непродовольчих товарів». Про результати учасники будуть повідомлені письмово після проведення розгляду конкурсною комісією.


За більш детальною інформацією можна перейти за посиланням: https://eef.org.ua/competition/ogoloshennya-pro-vidbir-proyektnyh-zayavok-na-nadannya-gumanitarnoyi-dopomogy-neprodovolchymy-tovaramy/