Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

01.06.2023 15:50

Свято дитинства

64789e2507404__Княжич..jpg

1 червня у світі традиційно відзначається Міжнародний день захисту дітей.

Діти – це майбутнє нашої держави і кожного з нас, найдорожчий скарб, безмежна радість. Вони надихають, спонукають до нових досягнень, повертають віру у щасливе життя, яка так необхідна всім.

Цього року це свято співпало з початком культурно-освітньої та спортивної роботи у закладах загальної середньої освіти Броварської міської територіальної громади.

З цієї нагоди було організовано урочисті лінійки, які розпочалась з загальнонаціональної хвилини мовчання, Гімну України та першого знайомства з учасниками і організаторами. Гучними оплесками дітлахи зустрічали виступи творчих колективів, приймали вітання. 

Педагоги провели Інструктажі для дітей з охорони праці та безпеки життєдіяльності, правила поведінки, запобігання дитячого травматизму, перебування у тимчасовому укритті під час повітряної тривоги, а також дотримання заходів щодо профілактики інфекцій .

Учні 1-5 класів брали участь у веселих розважально-освітніх заходах: «Веселий експрес», «Поліглот», «Віночок мрій», «Веселий зонтик», «Щасливе дитинство», квести, конкурси малюнків та ігри.

Велика увага приділялась  фізкультурно-оздоровчій роботі, заходам національно-патріотичного виховання та ознайомлення з українськими народними традиціями. Для учнів 5-10 класів проведені фізичні активності «Козацькі розваги», спортивні естафети, конкурси та змагання. Діти охоче брали участь у вікторині з історії та культури України, майстер-класі з креативного рукоділля, акції «Долоньки єднання».Учні початкової ланки смакували морозивом.

Сьогодні в закладах освіти, і панував чарівний, світ дитинства, добра, радості, звідки всі ми родом!

 

Управління освіти та науки Броварської міської ради

Ліц-2.jpg Ліцей-2.jpg Требух.jpg требух..jpg