Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

31.05.2023 13:16

"Творча особистість – 2023" (освіта)

647725ba62d5f__2.jpg

Талановиті діти – це величезне загальнолюдське багатство, неоціненний національний скарб. Вони –майбутнє нашої держави, її гордість і честь, її світовий авторитет. Щоб стали вони такими, натхненно трудяться педагоги-наставники. 

Щороку в кінці травня Управління освіти і науки та Центр професійного розвитку педагогічних працівників Броварської міської ради організовують свято «Творча особистість». Цьогоріч  урочистий захід відбувся 30 травня у Палаці творчості дітей та юнацтва.

З теплими словами привітань до присутніх звернулися заступник міського голови Лариса Виноградова та начальник Управління освіти і науки Броварської міської ради Оксана Мельник, які вручили Подяки міського голови і Грамоти Управління освіти переможцям Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України, Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!», інших інтелектуальних і творчих конкурсів. 

Також було відзначено педагогів закладів освіти громади за результатами конкурсів фахової майстерності, Всеукраїнських конкурсів науково-методичних розробок, авторів навчальних підручників та посібників, керівників авторських творчих майстерень, творчих груп.

Загалом близько 350 педагогів та учнів Броварської громади були відзначені за наполегливість та натхненну працю.

Захід пройшов у затишній, приємній, зворушливій атмосфері.

Щира подяка нашим славним воїнам Збройних Сил України, які подарували нам цей спокійний день для проведення  свята.

1.jpg 5.jpg DSC_0040.jpg DSC_0049-01.jpg DSC_0136-01.jpg DSC_0143-01.jpg DSC_0150-01.jpg DSC_0178-01.jpg