Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

22.05.2023 13:31

У Броварській школі ушу підбили підсумки навчального року

646b442ea47e9__DSC07993.JPG

Підходить до завершення навчальний рік – вже другий в умовах військової агресії на  українські землі. Підійшла пора підбивати підсумки досягнутого за минулий рік. В навчальних закладах України, в тому числі і спортивних, почали здавати іспити на зрілість. Ось такий іспит відбувся в минулу суботу, 20 травня, в ДЮСШ з ушу та єдиноборств Броварської міської ради – єдиного закладу такого типу в Україні.

На свято спорту завітали почесні гості: Броварський міський голова Ігор Сапожко, начальник відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради Дмитро Рожков, начальник управління культури, сім’ї та молоді Броварської міської ради Аліна Ярмоленко, віце-президент СКУ, президент Української федерації ушу Олег Чуканов, директор ДЮСШ з ушу та єдинобоств, старший тренер національної збірної з ушу (таолу) Андрій Коваль.

Перед учасниками та гостями цього свята спорту виступив очільник Броварської громади, який відзначив:
«Я вітаю учасників першості Броварської ДЮСШ з ушу та єдиноборств. Зовсім юні вихованці школи гартують волю та силу духу під керівництвом титулованих тренерів. Пишаємося нашою школою ушу, велика вдячність за роботу з молоддю президенту Української федерації ушу Олегу Чуканову, директору ДЮСШ Андрію Ковалю та усьому тренерському складу. Юним спортсменам успіхів, усім нам - якнайшвидшої перемоги!».

Під час показових виступів свою чудову майстерність показали кращі вихованці Броварської школи ушу. Також перед присутніми виступили вихованки Зразкового хореографічного ансамблю «Альтаїр».

В змаганнях взяли участь майже 120 учасників першого року навчання. Цей турнір став підсумком навчального року, який добіг свого завершення. Вихованці ДЮСШ демонстрували суддям і глядачам в залі свою майстерність, які вони здобули під час наполегливих тренувань.

За виступами спортсменів уважно спостерігали суддівська команда, сформована із досвідчених представників Броварської школи ушу, які мають досвід виступів на змаганнях найвищого рівня. Хлопчаки та дівчатка виходили на поміст, щоб продемонструвати все те, чому вони навчилися у своїх наставників. Було помітно хвилювання у більшості учасників, адже вони тільки розпочинають свій спортивний шлях, але вони зуміли подолати свої страхи і завершити виступи.

І на завершення – церемонія нагородження. Всі учасники отримали нагороди й подарунки, а попереду – новий навчальний рік, який, сподіваємося, нарешті пройде під мирним небом.

DSC07894.jpg DSC07909.jpg DSC07921.jpg DSC07985.jpg DSC07993.jpg DSC08000.jpg DSC08013.jpg