Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

22.05.2023 10:52

Перемоги броварських «соколят» на чемпіонаті України зі змішаних єдиноборств ММА

646b241ac8fdf__БРОВАРСЬКІ-СОКОЛЯТА.jpg

19 – 20 травня у Вінницькому спортивному комплексі льодової арени торговельно-розважального центру «Мегамолл» відбувся чемпіонат України зі змішаних єдиноборств ММА серед юніорів, юнаків та дітей, присвячений пам’яті загиблих воїнів у війні за Незалежність і Свободу України.

Учасники змагалися у чотирьох вікових  категоріях:
-  молодші діти (хлопці та дівчата) – 10–11 років;
-  старші діти (хлопці та дівчата) – 12–13 років;
-  юнаки (кадети та кадетки) – 14–15 років;
-  юніори та юніорки – 16–17 років.

Чемпіонат був організований Національною федерацією зі змішаних єдиноборств ММА України при підтримці Міністерства молоді та спорту України. Участь у ньому взяли майже 1100 спортсменів віком від 10 до 17 років з різних областей нашої держави.

Броварську громаду в складі збірної Київської області представляли кращі вихованці Броварського спортивного клубу «Сокіл» (ДЮСШ відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради, президент Олександр Горобінський). 

Змагалися юні «бійці» на чотирьох октагонах (восьмикутний ринг в ММА).

У перший день свої вміння демонстрували близько 600 учасників. Двобої відбувалися за міжнародними правилами. За результатами поєдинків формувалася національна збірна команда серед дітей, яка представлятиме Україну на світовому чемпіонаті влітку в ОАЕ й восени в Італії на чемпіонаті Європи.Минулого року, незважаючи на війну, Україна на світовий чемпіонат привезла найбільшу кількість учасників та зайняла перше командне місце.

На другий день поєдинки відбулися в розділі «Еліт» (це більш жорсткий вид, у поєдинках дозволені удари руками та ногами в голову).

Броварські спортсмени під час двох змагальних днів проявили волю до перемоги і справжній бійцівський характер та показали чудовий результат.

Хочеться відмітити відмінну роботу «соколят» Короля Владислава та Сивопляс Даніїла, які провели за два змагальні дні по 10 надважких поєдинків та вибороли місце в збірній, яка представлятиме нашу державу на міжнародній арені.

За результатами змагань команда Київської області посіла 3 загальнокомандне місце. В складі збірної команди Київської області СК «Сокіл» був відмічений, як клуб, що досяг найкращого результату, тому Кубок їде в місто Бровари!

Результати наших спортсменів:

Міжнародна версія:

Срібні» нагороди в доробку:

  • Король Владислав 
  • Гребельник Ростислав 
  • Сивопляс Данііл

 

«Бронзові» медалі завоювали:

  • Нагорний Максим 
  • Мальков Владислав 
  • Непийвода Олександр
  • Фомін Єгор 

 

Розділ «Еліт»:

  • Чемпіоном України став Сивопляс Данііл

 

«Срібні» медалі отримали:

  • Король Владислав 
  • Непийвода Олександр
  • Захаров Марк

 

«Бронзова» нагорода у Нагорного Максима

 

Вітаємо броварських «соколят», їх наставників (нагадаємо, що тренери клубу Олександр Горобінський і Олександр Рибалко боронять нашу державу від ненависного ворога) та бажаємо їм подальших успіхів та перемог! Все буде Україна!

10aae3305a313b7d.jpg 5b362b5c3cf7684d.jpg 6123cb9b1a22d989.jpg bbb50409b5e48f65.jpg d72ef5668a05ef29.jpg da0fdff2314f54dd.jpg