Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

03.05.2023 15:30

Нові грантові можливості для міст від LIFE – програми фінансування ЄС на захист довкілля

645253bae44dd__изображение_2023-05-03_153051864.png

5 травня 2023 року о 12:00-14:00 год за українським часом відбудеться інформаційна сесія щодо нових грантових можливостей для міст від Програми LIFE, яка спрямована на захист довкілля та фінансується ЄС.

Програма LIFE втілює підхід Нового Європейського Баухаузу та зосереджується на підтримці дій українських міст щодо сталої та інклюзивної відбудови, включаючи розвиток спроможності в сфері управління відходами та водними ресурсами.

Окремий конкурс від Horizon Europe визначить ключові українські міста, які візьмуть на себе зобов’язання щодо кліматичної нейтральності, в тому числі в рамках відбудови. Мета – прискорити системний перехід до кліматичної нейтральності українських міст шляхом підготовки місцевої влади для досягнення головних цілей Європейського зеленого курсу.

Окрім цього, програма LIFE також пропонує конкурс, відкритий для українських організацій, які хотіли б пов’язати свою роботу з ініціативою Новий Європейський Баугауз.

Інформаційна сесія відбудеться англійською мовою з українським перекладом за посиланням: https://webcast.ec.europa.eu/neb-info-session-on-rebuild-ukraine-23-05-05, де учасники зможуть поставити свої запитання щодо грантових програм.

Детальніше за посиланням: https://www.eeas.europa.eu/delegations/ukraine/