Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

01.05.2023 13:21

Зіграно чергові матчі Турніру «Кубок ДЮФЛУ-2023»

644f935df3169__3.JPG

Тривають матчі Всеукраїнського об’єднаного турніру «Кубок ДЮФЛУ-2023». Група 2 (U16) та (U14) грає за участі команд МФК «Бровари». Звітного тижня ними було зіграно три матчі. Дві гри провели старші вихованці клубу, підопічні Костянтина Білінського і одну - їх молодші товариші.

Спочатку броварські «муніципали» зустрілися із київським КДЮСШ «Восход». МФК «Бровари» (U16)були сильнішими за суперника – 2:0, а  молодша команда(тренер Антон Сміхотур) з таким же рахунком поступилася – 0:2.

Наступний суперник МФК «Бровари»  (U16) був не із слабких – ще одна київська команда, КДЮСШ-14, яка до цього займала друге місце в турнірній таблиці. В першому таймі зусиллями одного із лідерів господарів Арсенія Несенка (№10) МФК «Бровари» (U16) повели в рахунку – 1:0. Потім гра вирівнялася і пішла на зустрічних курсах, хоч ініціатива була на боці броварських футболістів, які більше контролювали м’яч і погрожували воротам суперникам. Кияни намагалися «огризатися», але гостроти їх атаки не мали. Намагання обох команд забити ще хоч один м’яч до перерви успіху не мали.

В другому таймі гості трохи активізувалися. Захист броварчан почав давати збої, внаслідок чого раз-по-раз виникали небезпечні моменти у воріт господарів, що зовсім скоро вилилося у пропущений гол. Гравцям КДЮСШ-14 вдалося поновити «statusquo», забивши гол у відповідь. Рахунок став 1:1 і довелося все розпочинати з початку. Кияни почали тиснути, і біля воріт броварчан, які захищав Роман Маринченко (який зіграв досить надійно), ставало часом «гаряче». Доводилося нервувати наставнику МФК «Бровари» Костянтину Білінському. До честі його підопічних, вони зуміли вистояти, а наприкінці матчу все той же невгамовний Арсеній Несенко робить «дубль» і приносить своїй команді такі необхідні для виходу з групи три очки. Як підсумок – 2:1 на користь броварських футболістів, які мають активі 13 очок після шести ігор. МФК «Бровари» (U14) цей ігровий день пропускали. 

Бажаємо броварським командам вдалого завершення групового етапу!

1.jpg 5.jpg IMG_0208.jpg IMG_0212.jpg IMG_0273.jpg IMG_0275.jpg БРОВАРИ---ВОСХОД.jpg