Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

01.05.2023 09:12

У Броварах змагалися майстри кікбоксінгу WAKO

644f5844238f7__IMG_8892.JPG

З 27 по 30 квітня у Броварах відбувся чемпіонат України-2023 серед дорослих та Всеукраїнський турнір з кікбоксингу WAKO серед дітей, юнаків та юніорів, організовані Всеукраїнською федерацією  WAKO, Міністерством молоді та спорту України при підтримці відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради та Броварської РВА.

До нашого міста приїхали сотні спортсменів із більшості регіонів України, в тому числі із областей, де тривають бойові дії. На трьох татамі і одному рингу вони змагалися за звання називатися кращими.

28 квітня відбулася урочиста церемонія відкриття змагань на якій були присутні поважні гості: Броварський міський голова Ігор Сапожко, заступник Броварського міського голова Петро Бабич,  начальник управління молоді та спорту КОВА Сергій Тимофєєв, начальник відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради Дмитро Рожков, начальник управління культури, сім’ї та молоді Броварської міської ради Аліна Ярмоленко, президент Всеукраїнської федерації  WAKO, віце-президент СКУ  Ольга Павленко, президент Української федерації ушу, віце-президент СКУ Олег Чуканов та інші. Вони привітали присутніх з початком представницьких турнірів, за результатами яких будуть формуватися збірні України та побажали учасникам вдалих виступів і перемог.

Броварську громаду представляли кращі вихованці СК «Атлет» (ДЮСШ управління освіти і науки БМР, тренери Денис і Сергій Вольські).

В їх активі – 4 «золотих» та 3 «срібні» нагороди.

Обручкова Ярослава у ваговій категорії 52кг стала «срібним» призером чемпіонату України серед дорослих.  В дуже яскравому поєдинку вона поступилася по очках більш досвідченій, ЗМС України WAKO, призерці всесвітніх ігор Дарині Івановій

Решта «атлетів» стали переможцями і призерами Всеукраїнського турніру серед дітей, юнаків та юніорів.

Перші місця посіли:

  • Карпишин Андрій 17 років 63кг К1 - 1 місце
  • Овчаренко Адріан 18 років 60кг лоу - 1 місце
  • Фролов Єгор 14 років 45кг лоу - 1 місце
  • Гудзь Владислав 12 років 45кг - 1 місце

«Срібні» призери турніру:

  • Гора Роман 16 років 54кг лоукік - 2 місце
  • Божко Дмитро 15 років 60кг фул контакт - 2 місце

Вітаємо броварських «атлетів» з перемогами і бажаємо подальших успіхів!

1.jpg 2.jpg IMG_8851.jpg IMG_8873.jpg IMG_8882.jpg IMG_8888.jpg IMG_8970.jpg IMG_9025.jpg СПОРТКЛУБ-АТЛЕТ.jpg