Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

27.04.2023 14:17

10 років діяльності у Броварах

644a5b9b4dd8d__IMG_7314-2.jpg

ТОВ «ВІВО-АКТИВ» (директор Шафарчук Віталій Олександрович, директор з виробництва Старгородська Надія Володимирівна) розташувало у квітнї 2013 року на території міста Бровари виробничі потужності бактеріальних заквасок для кисломолочних продуктів.

ТОВ «ВІВО-АКТИВ» є лідером на ринку сухих бактеріальних заквасок в Україні та за її межами.

Провідні фахівці компанії розробили власну формулу сухих бактеріальних заквасок VIVO та дієтичних добавок, що містять унікальний склад живих бактерій та дають можливість з легкістю приготувати в домашній умовах смачні, корисні, натуральні кисломолочні продукти.

Виробничі потужності компанії сертифіковано відповідно до міжнародних стандартів ІSО 9001: 2015 та ISO 22000: 2018, що підтверджує запроваджена система управління якістю та безпечністю харчових продуктів відповідно до європейських стандартів.

Фахівці підприємства створили новий натуральний продукт «Шоколадна паста з фундуком», яка завдяки своєму унікальному складу може стати гідним конкурентом зарубіжним виробникам.

Надто важко було втримати виробництво під час повномаштабного вторгнення російських окупантів на українську землю. Завдяки мужності та патріотизму працівників підприємство зберегло потужності у місті та продовжує діяльність.

27 квітня міський голова Ігор Сапожко привітав колектив ТОВ «ВІВО-АКТИВ» в особі засновниці Надії Старгородської з 10-річним ювілеєм діяльності у Броварах та побажав процвітання, зміцнення лідируючих позицій та нових досягнень у мирній Україні.

IMG_7258.jpg IMG_7296.jpg IMG_7297.jpg