Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

14.03.2023 16:47

Наближається дата церемонії введення в ЗАЛУ СЛАВИ!

641088c0e05b3__изображение_2023-03-14_164757939.png

Тетяна Чорна – спеціаліст вищої категорії, викладач-методист по класу віолончелі, яка працює в нашому закладі з дня його заснування (з 1997 року).

За весь період педагогічної діяльності нею створено два чудових колективи – ансамбль віолончелістів та камерний оркестр. Музичні твори у виконанні цих колективів з великим задоволенням слухають на всіх концертах школи, міста та поза його межами. За активну концертну й конкурсну діяльність, вагомий внесок у розвиток культури, високий художній рівень та виконавську майстерність у 2019 році камерному оркестру присвоєно звання «Зразковий колектив». Учні класу викладачки постійно беруть участь у конкурсах, фестивалях як солісти та у складі художніх колективів та виборюють призові місця.

«Мені дуже приємно, що мою працю високо оцінюють не тільки в рідній школі, але й колеги з інших мистецьких закладів області та за її межами», – зазначає Тетяна Петрівна. Про це свідчить затребуваність участі викладачки у складі журі престижних конкурсних заходів та як рецензентки навчально-методичної літератури. Вона має власні методичні напрацювання – збірки для ансамблів музичних відділень мистецьких шкіл. Особливо педагогиня пишається своїми випускниками, які продовжили навчання у вищих мистецьких закладах і мають свої творчі досягнення у самодіяльних та професійних колективах: Тимофій Медяник, Тетяна Антоненко, Олександра Воробйова, Катерина Перепелиця, Олена Романенко, а також Ірина Дорошенко, яка зараз викладає в нашій музичній школі.

«Я дуже щаслива, що зв’язала свою професійну діяльність з Броварською дитячою музичною школою, – зізнається Тетяна Петрівна, – де завжди панує тепла, дружня атмосфера, відчуття підтримки, що спонукає на творчість. «ЛЮБОВ = БАЖАННЯ = ЦІЛЬ = РЕЗУЛЬТАТ» – проста формула, за якою живе школа, – впевнена вона, – бо музика вічна, вона надихає, лікує, допомагає виживати в надскладних ситуаціях!»