Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

14.03.2023 16:18

Чергове засідання виконавчого комітету

6410845f0c79a__DSC_5601.jpg

14 березня під головуванням міського голови Ігоря Сапожка відбулося чергове засідання виконавчого комітету. До порядку денного було включено 22 проекти рішень.

Одним з рішень, виконавчому комітету надано дозвіл на списання товарно-матеріальних цінностей на сумму 165 592 грн для надання допомоги формуванням, підпорядкованих Збройним Силам України та добровольчим військовим формуванням, які дислокувались на території Броварської міської територіальної громади.

Також управлінню будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту надано функції замовника на виконання ремонтних робіт з усунення аварії ліфтів розташованих в:
- під’їзді №2 багатоквартирного будинку по вул. Білана Олександра, 5;
- під’їзді №3 багатоквартирного будинку по вул. Героїв Небесної Сотні, 7-А;
- під’їзді №2 багатоквартирного будинку по вул. Грушевського Михайла, 3-Б;
- під’їзді №3 багатоквартирного будинку по вул. Грушевського Михайла, 17;
- під’їзді №2 багатоквартирного будинку по вул. Олімпійській, 7-А;
- під’їзді №2 багатоквартирного будинку по вул. Олімпійській, 8;
- під’їзді №5 багатоквартирного будинку по вул. Чорних Запорожців, 68.

Комунальному підприємству «Броваритепловодоенергія» погоджено коригуючий коефіцієнт для визначення обсягу нарахувань за послуги централізованого водопостачання та постачання гарячої води у період воєнного стану, який враховується для споживачів, щодо яких у підприємства відсутні дані щодо показань вузлів обліку, за лютий 2023 року в розмірі 0,8779. КП «Броваритепловодоенергія» доручено провести нарахування за послуги з урахуванням погодженого коригуючого коефіцієнту.

З повним текстом прийнятих рішень можна ознайомитись на сайті Броварської міської ради за посиланням https://brovary-rada.gov.ua/pub-info/32392-risennia-vikonavcogo-komitetu