Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

01.03.2023 15:49

З нагоди 25-річчя з дня заснування Броварської дитячої музичної школи започатковується новий проект!

63ff5911759a5__IMG_20230301_155405_039.jpg

ЗАЛА СЛАВИ відкриває двері для видатних людей, які починали сходження на мистецький олімп у стінах нашої музичної школи, а злетівши з часом до професійних висот, не втратили духовного зв'язку зі своїми наставниками та колегами. 

Проект розповідатиме про їх неймовірні долі й приголомшливі успіхи та здатний охопити не одне покоління - цілу епоху в історії нашого закладу. Адже так повелося роками: від далекого 1967-го й далі, у періоди реорганізації, зміни приміщень, закриття філій, розширення контингенту та нових викликів сьогодення - реформування мистецької освіти, пандемії, воєнного лиха...  

В усі часи колектив школи гідно тримає фаховий рівень. Керуючись високими професійними стандартами і принципами академічної доброчесності, викладачі дбають про вдосконалення педагогічної майстерності та передають свої знання і вміння юним музикантам - майбутнім викладачам і виконавцям-віртуозам, лауреатам престижних конкурсних змагань, авторам наукових праць, засновникам амбіційних проектів, митцям і діячам культури. Це той надійний базис, який продовжують надбудовувати найкращі - творчі, неординарні, зухвалі.  

Тож, мета проекту - через яскраві історії видатних людей і вшанування їх досягнень показати спадкоємність поколінь як результат спільнодії вихованців і їх наставників. 

Детальніша інформація про проект "ЗАЛА СЛАВИ": https://drive.google.com/file/d/1fN0mv1wxJyzI1VtrV-yKK4B_Um6NGrnS8/view?usp=sharing  

Заявка доступна за посиланням: https://forms.gle/qWMN3cVp9XMLypqj7