Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

20.12.2022 09:11

У Броварах відбувся чемпіонат міста з плавання «Святий Миколай»

63a175e77351c__IMG_3017.JPG

До Дня Святого Миколая і Нового, 2023 року, відбувся чемпіонат міста Бровари з плавання «Святий Миколай».

Змагання були організовані відділенням плавання ДЮСШ управління освіти і науки Броварської міської ради, відділом фізичної культури та спорту Броварської міської ради та плавальним басейном «Купава». За перемогу на «блакитних» доріжках змагалися вихованці відділення плавання ДЮСШ управління освіти і науки Броварської міської ради, БСФК, СК «Єнот» та СК «Купава». Загалом за нагороди боролися більш ніж 130 учасників різного віку та рівня підготовки. Вони змагалися на дистанції 50м різними стилями плавання.

На урочистій церемонії відкриття змагань були присутні начальник відділу фізичної культури та спорту Броварської міської ради Дмитро Рожков та директор басейну «Купава», МСУМК Сергій Бреус, які привітали учасників та побажали вдалих стартів.

Воєнний час і нові суворі реалії. Старти юних плавців відбулися без світла, адже напередодні рашисти провели свою чергову атаку на мирне населення України, знову завдавши шкоди енергетичній інфраструктурі нашої країни. Але це не стало на заваді проведенню змагань і юні броварчани наочно довели, що вони є справді «козацького роду» і ніякий ворог їм не страшний. Їх підтримували як могли, в тому числі і підсвічуючи ліхтариками всі запливи їхні батьки та рідні, які таким способом бажали і допомагали своїм нащадкам якнайшвидше досягти омріяного фінішу.

Для багатьох із учасників це стало першим виступом в 50-метровому басейні, адже до цього вони тренувалися на водних доріжках вдвічі меншого розміру і для того, щоб проплисти всю дистанцію їм доводилося переборювати свій страх перед довжиною і перед досить великою глибиною спортивної споруди. До честі юних плавців вони спромоглися це зробити і досягти омріяного фінішу, де на них чекали солодкі дарунки від Святого Миколаю, які їм вручала депутат Київської обласної ради Марина Сапожко.

Тут не було переможців і переможених в прямому розумінні цього слова – тут перемогли всі учасники змагань, їх тренери, судді та глядачі, які довели ненависному ворогу, що українську націю не зламати й не залякати! Не зважаючи ні на що Україна переможе, допоки є в нас такі мужні діти і дорослі!

Перемога буда за нами! Все буде Україна!

63a16082c0d88.jpg 63a16082cbd3f.jpg 63a160831ccda.jpg