Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

03.11.2022 10:51

Запрошення до участі у проєкті грантової підтримки малих та середніх підприємств (МСП) та greentech підприємств

6363814c02a5b__65425273.jpg

Проєкт «Український Бізнес в Дії», що реалізується Програмою розвитку Європейського фонду для Південно-Східної Європи (EFSEPE), Програмою технічної допомоги Зеленого фонду для зростання (GGF TAF), міжнародною консалтинговою компанією CIVITTA в рамках ініціативи EU4Business за фінансової підтримки Європейського Союзу, запрошує малі та середні підприємства (МСП), а також greentech підприємства взяти участь у програмі грантованої підтримки.

Проєкт спрямований на адаптацію та відновлення діяльності українських підприємств, які в умовах російсько-української війни продовжують працювати та потребують допомоги для продовження своєї діяльності.

Участь у проєкті дозволить отримати гранти до 50000 євро для підвищення стійкості, відновлення та підтримки операційної діяльності.

Грантову підтримку отримають щонайменше 20 українських МСП та greentech підприємств, що відповідають кваліфікаційним вимогам та пройдуть конкурсний відбір на основі поданих заявок.

 

Подати заявки на участь можуть:

  1. Малі та середні підприємства, які сприяють збереженню та створенню нових робочих місць і збільшенню доходів в Україні.
  2. Greentech підприємства, які надають рішення у секторах відновлюваної енергетики, енергоефективності та ресурсоефективності.

 

Кінцевий термін подання заявок — до 20 листопада включно.

Більш детальну інформацію можна отримати за посиланням:

https://www.businessesinaction.com/?utm_medium=email&utm_source=UniSender&utm_campaign=281284457

 

Управління економіки та інвестицій готове надати допомогу у написанні грантової заявки.