Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

30.09.2022 13:49

Оприлюднення результатів розгляду пропозицій  громадськості до проекту документа державного планування містобудівної документації та звіту про стратегічну екологічну оцінку «Детальний план території в межах вулиць Матросова, Космонавтів та провулку Городнього в с. Требухів Броварського району Київської області»

272109761_273680428202102_5257783363905925722_n.jpg

На виконання вимог статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації на місцевому рівні, статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», 18.08.2022 та 19.08.2022 в газетах «Голос України» та «Сталий розвиток» було опубліковано та на офіційному веб-порталі Броварської міської ради Броварського району Київської області за посиланням https://brovary-rada.gov.ua/news/33151-povidomlennia-pro-opriliudnennia-proektu-mistobudivnoyi-dokumentaciyi-dlia-vraxuvannia-gromadskix-interesiv-pid-cas-rozroblenn розміщено повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування містобудівної документації та звіту про стратегічну екологічну оцінку «Детальний план території в межах вулиць Матросова, Космонавтів та провулку Городнього в с. Требухів Броварського району Київської області».

Механізм врахування громадських інтересів під час розроблення проекту містобудівної    документації на місцевому рівні передбачає розгляд та узагальнення пропозицій громадськості до зазначеного  проекту,  які  повинні  містити  обґрунтування  з  урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

З проектом документа державного планування містобудівної документації та звітом про стратегічну екологічну оцінку «Детальний план території в межах вулиць Матросова, Космонавтів та провулку Городнього в с. Требухів Броварського району Київської області» можливо було ознайомитись на офіційному веб-порталі Броварської міської ради, а також в приміщенні Управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Броварської міської ради Броварського району Київської області (прилюдне експонування).

У зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України, на підставі Закону України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні»» від 24 лютого 2022 р. № 2102-IX в Україні введено воєнний стан із запровадженням та здійсненням заходів відповідного правового режиму. Згідно з Указом Президента № 573/2022 від 12.08.2022  строк дії воєнного стану в Україні продовжено з 23.08.2022  строком на 90 діб. Відповідно до вимог п. 8 ч. 1 ст. 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» заборонено проведення масових заходів, враховуючи це, – громадські слухання не проводяться.

Під час проведення процедури громадського обговорення проекту «Детальний план території в межах вулиць Матросова, Космонавтів та провулку Городнього в с. Требухів Броварського району Київської області», яка проводилася з 19.08.2022 до 19.09.2022, не надходило пропозицій та зауважень від громадськості.          

В ході розгляду проекту було узгоджено проектні рішення Детального плану території в межах вулиць Матросова, Космонавтів та провулку Городнього в с. Требухів Броварського району Київської області між замовником – Виконавчим комітетом Броварської міської ради Броварського району Київської області і розробником містобудівної документації – ТОВ «УКРГРУППРОЕКТ ПЛЮС».         

 

Виконавчий комітет Броварської міської ради
Броварського району Київської області

Управління містобудування та архітектури виконавчого комітету
Броварської міської ради Броварського  району Київської області