Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

Про відділ з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами

Телефон 04594-6-09-91
Електронна адреса відділу - vnsbrovary@ukr.net

 

Основними завданнями відділу є:

● Організація виконання Конституції і законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, центральних органів виконавчої влади та контроль за їх реалізацією.

● Реалізація на території Броварської міської територіальної громади (далі – територіальна громада) державної політики та забезпечення в межах визначених законодавством прав територіальної громади у сфері цивільного захисту шляхом організації заходів щодо попередження, ліквідації та мінімізації наслідків надзвичайних ситуацій.

● Розроблення і здійснення заходів щодо підтримання готовності органів управління та сил міської ланки до дій за призначенням у мирний час та в особливий період.

● Здійснення разом з іншими органами управління міської ланки інформаційного забезпечення, впровадження сучасних інформаційних технологій та створення банків даних з питань захисту населення.

● Планування, організація, забезпечення і контроль за здійсненням заходів з оборонної роботи, мобілізаційної підготовки та мобілізації на території територіальної громади.

● Реалізація державної політики у галузі забезпечення законності і правопорядку, захисту прав і свобод громадян шляхом взаємодії з правоохоронними, судовими, контролюючими органами, органами юстиції, підприємствами, установами, організаціями різних форм власності, громадськими формуваннями для забезпечення здійснення заходів щодо охорони громадської безпеки, громадського порядку, боротьби із злочинністю.