Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

19.07.2023 15:01

Від бізнес-мрії до реальних дій: в Броварах розпочалося 7-денне навчання з підприємництва для жінок від U&We Hub

64b7d0ae611ff__1.jpg

Вчора, 18 липня 2023 року, у КІП «ТепЛиця» розпочалося безоплатне 7- денне навчання з підприємництва для жінок від U&We Hub: Бровари, яке допоможе жінкам перетворити своє хобі на бізнес, розробити покроковий бізнес-план та розширити власну справу.

50 броварчанок та ВПО, які проживають у Броварській громаді, з 18 по 29 липня 2023 року поглиблять свої знання та практичні навички із розвитку власної справи у супроводі ТОП бізнес-експерток України та успішних підприємниць і тренерок Броварів. Учасниці навчальної Програми з підприємництва пройдуть шлях від формування та валідації бізнес-ідеї до розробки та пітчингу власного бізнес-плану.

 

Слідкуйте за новинами та анонсами U&We Hub: Бровари у соцмережах спільноти:

 

Проєкт Ukrainian Women Entrepreneurs Hub (U&We Hub) започаткований Центром «Розвиток КСВ» у 2022 році з метою підтримки жінок у розвитку та розширенні власного бізнесу. Відкриття регіональних хабів проводиться Центром «Розвиток КСВ» за підтримки організації GlobalGiving (США). Партнери навчальної Програми з підприємництва у хабах – Посольство Королівства Нідерланди в Україні, глобальний рух Buzz Women. Організаційним партнером виступає Міністерство економіки України

10.jpg 12.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg