Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

28.06.2023 16:01

Гранти на реалізацію програми сприяння підприємництву у галузі мистецтва та креативних індустріях

649c2ecd5e29a__изображение_2023-06-28_160235581.png

Посольство США в Києві оголошує конкурс для українських та американських неприбуткових, неурядових організацій на реалізацію проєктів, що сприятимуть інноваціям та розвитку підприємництва у галузі мистецтв та креативних індустріях, спрямованих на посилення співпраці мистецьких організацій з приватним сектором, урядовими та неурядовими установами та зміцнюватимуть американсько-українські відносини.

Перевага надається спільним, сталим американсько-українським проєктам, які включають інноваційні елементи, а також проєктам, спрямованим на менш часто задіяні регіони України. Проєкти мають бути орієнтовані на українську аудиторію і всі заходи, які підтримуються грантом, мають відбуватися в Україні та включати суттєвий компонент США.


Для кого:
-    некомерційні організації США та України, аналітичні центри, громадянське суспільство, неурядові організації, некомерційні освітні та культурні установи;
-    усі організації повинні мати номер унікального ідентифікатора суб’єкта (UEI), виданий на сайті https://sam.gov/content/home, а також дійсну реєстрацію на цьому сайті.

 

Програма націлена на молодь, підприємців, арт-менеджерів, лідерів культури, державних, приватних і некомерційних зацікавлених сторін по всій Україні та Сполучених Штатах з метою сприяння підприємництву в мистецтві, стимулювання інновацій, підвищення обізнаності та забезпечення сталого розвитку.


Бюджет:
-    розмір – від 15 000 доларів США до 55 000 доларів США;
-    тип фінансування – Фонд громадської дипломатії Сміта Мундта за 23 фінансовий рік.


Терміни:
-    кінцевий термін подачі заявок – 31 липня 2023 року, 23:59 за київським часом;
-    термін виконання проєктів – до 12 місяців і має включати підготовку та підведення підсумків;
-    очікувана дата початку проєктів – між 1 листопада 2023 року та 1 червня 2024 року, що залежить від наявності фінансування.


Із інформацією щодо необхідних документів, напрямків проєктів, що підлягають або не підлягають фінансуванню, можна дізнатися за посиланням: https://ua.usembassy.gov/entrepreneurship-in-arts-and-creative-industries/

Детальніше про Конкурс: https://ua.usembassy.gov/entrepreneurship-in-arts-and-creative-industries/

Заявки: https://www.grants.gov/forms/sf-424-family.html


Всі документи необхідно надіслати на електронну адресу KyivPDGrants@state.gov. Тема електронних листів має мати такий формат: Entrepreneurship in Arts: скорочена назва проєкту, назва організації-заявника. Через 10 днів ви отримаєте повідомлення з підтвердженням отримання заяви з реєстраційним номером