Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

14.06.2023 16:32

Допомога бізнесу вийти на зовнішні ринки

6489c18bbff0c__изображение_2023-06-14_163418028.png

Міністерство закордонних справ України та міжнародна платформа «NAZOVNI» продовжують роботу в напрямку відкриття нових можливостей для вітчизняних виробників щодо експорту та розширення міжнародних ринків збуту. Закордонні дипломатичні установи України встановлюють та поглиблюють контакти з діловими колами інших країн – представниками ключових бізнес-асоціацій, імпортерами, дистриб’юторами та надають контакти потенційних партнерів українським підприємцям, щоб почати експортувати.


Суб’єкти господарювання також отримають:
-    рекомендації щодо вибору ринку для експорту;
-    персоналізований план дій і контакти потенційних партнерів у обраній країні;
-    новини, анонси та запрошення на заходи для експортерів, що організовують українські дипломатичні представництва за кордоном.


Вимоги до суб’єктів господарювання для роботи з платформою «NAZOVNI»:
-    реєстрація підприємства на території України;
-    підприємство є виробником та/або експортером продукції/послуг;
-    наявність презентації та комерційної пропозиції англійською мовою;
-    контактна інформація представника компанії, який вільно володіє англійською мовою для оперативної та ефективної комунікації з представниками МЗС України, посольств та іноземних партнерів.

 

Для того, щоб створити заявку на експорт, тобто запит на пошук партнера за кордоном, необхідно зареєструватися в системі «Nazovni» за посиланням: https://nazovni.online/auth/login?redirect=%2Fprofile%2Fmarket%2Fcreate, а також заповнити заявки в особистому кабінеті «Пошук ринків» по тих країнах, які, на думку підприємців, є найбільш перспективними для власної продукції. Команда Nazovni проаналізує сегмент та підбере найперспективніші ринки світу для бізнесу.


Всю інформацію необхідно вводити англійською мовою.

Детальнішу інформацію зможете знайти за посиланням: https://nazovni.online/

Джерело інформації: Управління підтримки експортерів при Міністерстві закордонних справ України (https://rei.mfa.gov.ua/mizhnarodna-platforma-ekonomichnoyi-diplomatiyi-nazovni)