Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

02.06.2023 13:53

Підвищення підприємницького потенціалу та розвитку компетенцій ММСП

6479c9fbaf926__изображение_2023-06-02_135416199.png

Програма «Доступ до фінансування та підтримка стійкості ММСП в Україні» розширює можливості для бізнесу з метою підвищення підприємницького потенціалу і розвитку компетенцій ММСП. Програма фінансується Урядом Німеччини і реалізується Deutsche Sparkassenstiftung für international Kooperation (DSIK) спільно з Фондом розвитку підприємництва за підтримки німецької урядової компанії Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Фаховий консультаційний супровід ММСП в рамках Програми надаватимуть менеджмент-консультанти спільноти CMC-Ukraine.

Учасники отримають до 53 годин фахового супроводу, який сприятиме вирішенню управлінцями поточних завдань та подоланню викликів щодо:
- розширення ринків збуту (включаючи вихід на експорт);
- операційної та виробничої ефективності;
- маркетингу та продажів;
- цифрової трансформації;
- енергоефективності та енергозбереження;
- управління персоналом;
- розробки та адаптації стратегії;
- релокації бізнесу.


100 ММСП зможуть отримати тематичні консультації (тривалістю до 3-ох годин) щодо законодавства, оподаткування та бухгалтерського обліку.


До участі в Програмі запрошуються суб’єкти:
- малого і середнього бізнесу, які зареєстровані як юридичні особи, здійснюють діяльність у постраждалих від війни регіонах, в тому числі у Київській області.


Пріоритет:
- переробка та/або виробництво продукції,
- агробізнес,
- підприємства, які працюють в галузі охорони здоров’я і реабілітації.


Анкету-заявку на отримання консультаційних послуг можна заповнити за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc2jfr-npV4xwVf2RcUwEJly3xdNrZhdlYaKzrShtCnlzzFMA/viewform?fbclid=IwAR1VM BfwYZfqbWaJEWQng5lkQrtREUQyxeDu0hksuYEy7NjTH-Ro9yypnf4


Детальніше про Програму за посиланням: https://www.cmc-ukraine.com/ua/news/Pidvishchennya-pidpriemnickoho-potencialu-ta-rozvitok-kompetencii-MMSP