Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

31.05.2023 12:56

Шукаємо фасилітаторів/ок для навчальної програми з підприємництва UWE HUB в Броварах

647719e05a8d7__изображение_2023-05-31_125739393.png

ГО Центр «Розвиток КСВ» оголошує тендер на довгострокове надання консультаційних послуг з фасилітації навчальної програми для жінок- підприємниць UWE Hub (Ukrainian Women Entrepreneurs Hub) в Броварах.

Мета навчальної програми UWE Hub – допомогти жінкам-підприємницям отримати актуальні та практичні знання щодо запуску та розвитку власної справи, а також навчити впроваджувати елементи сталого розвитку та позитивного імпакту в бізнес-модель та операційні процеси.

Навчальна програма UWE Hub для українських жінок-підприємниць реалізується Центром «Розвиток КСВ» за фінансової підтримки Global Giving. Партнери навчальної програми з підприємництва – Посольство Королівства Нідерланди в Україні, глобальний рух Buzz Women.

Учасниці навчаються в програмі безоплатно. Ініціативи UWE Hub є соціально значущими, з метою підтримки жіночого підприємництва в Україні.

Термін надання послуг: червень 2023 – грудень 2023 (офлайн).

Онлайн-навчання: перед початком навчальної програми фасилітатори/ки проходять тренінг для отримання навичок управління процесом групового розв’язання завдань.

Офлайн-фасилітація у місцевих UWE хабах: навчальна програма складається із трьох блоків по п`ять днів. Запрошені тренери/ки проводять онлайн  лекції,  відповідають  на  запитання  учасниць  програми  і  задають  їм практичне завдання. Фасилітатори/ки працюють у хабі в Броварах і після їх завершення організовують процес групового розв’язання задач.

Цільова аудиторія програми: жінки, які хочуть створити бізнес (мають бізнес-ідею, але стикаються з перешкодами на шляху її реалізації), в тому числі внутрішньо переміщені особи, та діючі підприємниці, яким потрібна підтримка для розширення власної справи.

Теми модулів навчальної програми для фасилітації:
1. Жіноче підприємництво в часи невизначеності: від ідеї до бізнесу.
2. Валідація бізнес-ідеї.
3. Юридичні аспекти створення бізнесу.
4. Фінансові аспекти створення бізнесу.
5. Бізнес-планування.
6. Маркетинг та комунікації у розвитку бізнесу: від старту до масштабування.
7. Позитивний вплив бізнесу.

 

Детальніше за посиланням: https://csr-ukraine.org/news/shukaiemo-fasilitatoriv-ok-dlya-navchal/