Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

10.04.2023 15:00

Розпочато безкоштовні онлайн-вебінари для бізнесу

6433fb6fd292a__изображение_2023-04-10_150443396.png

Програма розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу спільно із Запорізькою та Волинською торгово-промисловими палатами запрошують відвідати серії безкоштовних навчальних онлайн - вебінарів в рамках проєкту «Експертні консультації. Об’єднаний економічний фронт двох регіонів», де будуть розглядатися питання щодо розвитку бізнесу та підтримки експортоорієнтованих підприємств в умовах воєнного стану.

 

До участі запрошують представників мікро-, малого та середнього бізнесу (ММСП), органів місцевого самоврядування, які працюють із бізнесом, громадські організації та бізнес об’єднання.

Вебінари вже розпочалися та будуть проходити протягом квітня – травня 2023 року. Обрати бажані теми онлайн – заходів можна при реєстрації https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScxafBwo_DxNW8EPIq1_cW8QhAzGUXbfjrxF4LoDOgxZCHQsg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0.

 

Детальніше за посиланням: https://ucci.org.ua/press-center/regional-chambers-news/zaporizka-i-volinska-tpp-vidkrili-seriiu-vebinariv-temoiu-fors-mazhoriv-v-umovakh-voiennogo-stanu