Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

10.04.2023 14:55

Конкурс програми USAID АГРО на співфінансування проєктів підтримки стійкості українських виробників картоплі

6433f930d522a__изображение_2023-04-10_145544232.png

Програма USAID АГРО оголошує конкурс на співфінансування проєктів підтримки та зміцнення стійкості українських мікро, малих та середніх виробників картоплі для забезпечення продовольчої безпеки в Україні.

Проєкт співфінансування допоможе вирішити проблеми низької товарної якості картоплі та сприятиме виробництву продуктів з високою доданою вартістю, збільшенню експортного потенціалу та стане поштовхом для налагодження партнерства і кооперації дрібних виробників для спеціалізованого товарного виробництва картоплі відповідно до вимог ринку. Очікується, що за результатами проєкту ММСП збільшать обсяги виробництва та продажу картоплі для задоволення потреб ринку.

 

До участі в конкурсі запрошуються:

  • суб’єкти підприємницької діяльності;
  • сільськогосподарські кооперативи;
  • громадські організації або бізнес-асоціації, які розробляють та запроваджують механізм залучення сільськогосподарських ММСП до партнерства/кооперації для створення локальних кластерів/хабів промислового картоплярства.

 

Сума та кількість грантів: співфінансування для  5-7 проєктів з розрахунку від 3,5 до 7,5 млн. грн. на проєкт.

Кінцевий термін подачі документів: 18:00 год. 05 травня 2023 року.

Деталі та подача заявки за посиланням: https://www.prostir.ua/?grants=konkurs-na-otrymannya-spivfinansuvannya-dlya-rozvytku-vyrobnytstva-ta-pererobky-kartopli