Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

28.03.2023 09:43

Перспективи економічної співпраці з німецькими містами​​​​​​​ Ерланген та Єна

64228cf799551__Зустріч.jpg

24 березня 2023 року в рамках програми «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією GIZ Ukraine, представники управління економіки та інвестицій Броварської міської ради провели онлайн зустріч зі своїми колегами з німецьких міст-партнерів Єна та Ерланген за участі експертів німецьких компаній GIZ та Engagement Global International.

Учасники мали змогу познайомитись із функціонуванням структур із підтримки малих та середніх підприємств, комунікацією з місцевими компаніями. Партнери з Ерлангену та Єни надали рекомендації щодо вдосконалення місцевого економічного розвитку, висловили готовність щодо налагодження співпраці між МСП у Броварах та німецьких містах, а також організації ділових взаємних візитів з метою набуття європейського досвіду щодо ведення бізнесу.

За детальною інформацією звертатися до управління економіки та інвестицій за тел. (04594) 6-09-45 та 4-61-86, ел. пошта: economrada@i.ua»