Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

27.03.2023 10:43

Відкрито реєстрацію на освітньо-грантову програму TalentA-2023 для жінок-фермерок з сільської місцевості!

642149960c463__изображение_2023-03-27_104527640.png

Міжнародна сільськогосподарська науково-дослідницька компанія Corteva Agriscience оголосила про проведення безкоштовної освітньо-грантової програми для сільських жінок-фермерок TalentA-2023 задля зміцнення та розвитку жіночого фермерства в умовах повномасштабної війни.

Учасниці отримають доступ до навчальних вебінарів від досвідчених бізнесменів, які допоможуть забезпечити життєздатність власного бізнесу жінок із урахуванням практик сталого розвитку.

Жінки, які успішно завершать навчання у програмі, отримають можливість взяти участь у конкурсі та позмагатися за гранти для розвитку власного бізнесу та соціальної підтримки громад. При підготовці проєктних заявок жінки – фермерки отримають менторську підтримку.

Призовий фонд програми становить понад 1 мільйон гривень і буде розподілений між найкращими проєктами.

 

Учасниці конкурсу мають відповідати вимогам:

  • постійно працюють або є власницями/співвласницями сільськогосподарського виробництва, яке офіційно зареєстроване й здійснює діяльність в агросекторі не менше одного року та з чисельністю населення не більше 10 000 осіб;
  • на момент заповнення анкети-заявки мають 18 років;
  • щодо них не розглядаються справи про адміністративні, кримінальні правопорушення, не мають судимості за вчинення умисного злочину;
  • не працевлаштовані в групі компаній Corteva Agriscience або юридичних особах, що співпрацюють із Corteva Agriscience для надання послуг.

 

Дедлайн заповнення заявки: до 30 травня 2023 року.

Деталі та реєстрація за посиланням: https://www.corteva.com.ua/social-responsibility/TalentA/TalentA.html, https://gurt.org.ua/news/grants/85001/

У разі виникнення питань просимо звертатися до управління економіки та інвестицій виконавчого комітету Броварської міської ради Броварського району Київської області (тел. (04594) 4-61-86, e-mail: economrada@i.ua).