Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

20.03.2023 16:42

Програма бізнес-партнерства спрямованого на підтримку аграрного сектору та харчового виробництва в Україні

641870ee8196c__изображение_2023-03-20_164435168.png

Данська рада у справах біженців (DRC) за фінансової підтримки уряду Швейцарії, наданої через Швейцарську агенцію розвитку та співробітництва, і уряду Великої Британії реалізовує програму бізнес-партнерства, спрямованого на підтримку аграрного сектору та харчового виробництва в Україні.

Головною метою такого партнерства є зменшення негативних  наслідків для представників малого та середнього бізнесу аграрного сектору та харчового виробництва, а також залучення вразливих верств населення у виробничо- збутові ланцюжки задля покращення їхніх умов життя та збільшення прибутку.

Партнерами DRC можуть стати приватні підприємства будь-яких форм реєстрації, об’єднання виробників сільськогосподарської продукції, комунальні підприємства та ін.

Сума: партнерство буде здійснюватися за принципом співінвестування, яке передбачає грантову підтримку від DRC у розмірі до 20 000 доларів США та обов’язковий власний внесок партнера до 50% від загального бюджету проєкту.

Умови участі:

  • кінцевим результатом проєкту має бути збільшення  прибутків місцевого населення на території, яку він охоплює, в тому  числі  за рахунок їхнього прямого залучення у виробничо-збутові ланцюжки;
  • ідея проєкту повинна передбачати розширення бізнес-діяльності партнера, яке передбачає залучення у виробничо-збутові ланцюжки місцевого вразливого населення, в тому числі внутрішньо переміщених осіб та осіб, які постраждали від війни. При цьому створення нових офіційно оформлених робочих місць не є обов’язковим;
  • проєкт має бути прибутковим для місцевого партнера та мати життєздатну схему реалізації.

 

Деталі та заповнення заявки за посиланням: https://lap.drc.ngo/title/msd

У разі виникнення питань просимо звертатися до управління економіки та інвестицій виконавчого комітету Броварської міської ради Броварського району Київської області (тел. (04594) 4-61-86, e-mail: economrada@i.ua).