Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

05/05/2022

Проект рішення від 05.05.2022 «Про затвердження Переліку вулиць та провулків міста Бровари Броварського району Київської області, які перейменовуються»

З метою дерусифікації найменувань об'єктів топоніміки на території міста Бровари, увічнення героїчного подвигу українського народу, проявленого у відсічі збройної агресії російської федерації в Україні, відзначення міст-побратимів міста Бровари, які надають гуманітарну допомогу в складний період в житті країни, враховуючи рішення виконавчого комітету Броварської міської ради Броварського району Київської області № 191 від 27.04.2022 "Про схвалення Переліку вулиць та провулків міста Бровари Броварського району Київської області, які перейменовуються", протоколу Комісії з найменування, перейменування та встановлення об'єктів на території Броварської міської територіальної громади № 01 від 04.05.2022, розглянувши подання Управління містобудування та архітектури виконавчого комітету Броварської міської ради Броварського району Київської області № 3156/1.5/В від 04.05.2022, керуючись пунктом 41 частини першої статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні" Броварська міська рада Броварського району Київської області

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Перелік вулиць та провулків міста Бровари Броварського району Київської області, які перейменовуються (додається).

 

2. Управлінню містобудування та архітектури виконавчого комітету Броварської міської ради Броварського району Київської області внести відомості про перейменовані вулиці та провулки в м. Бровари Броварського району Київської області до Словника Державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Петра БАБИЧА.

 

Міський голова                                                                   Ігор САПОЖКО

 

м. Бровари

від _______________

№ ________________


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення