Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

05/05/2022

Проект рішення від 05.05.2022 «Про внесення змін до Програми з надання соціальної та правової допомоги демобілізованим військовослужбовцям та військовослужбовцям, які брали (беруть) участь в антитерористичній операції/операції Об`єднаних сил, їх сім’ям, постраждалим учасникам Революції Гідності, бійцям добровольцям АТО та борцям за незалежність України у XX столітті на 2022-2026 роки»

З метою забезпечення  надання витрат на поховання загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції/операції Об'єднаних сил, військовослужбовців, членів підрозділів територіальної оборони та добровольчих формувань, що загинули під час участі в заходах щодо забезпечення відсічі збройної агресії російської федерації, а також постраждалих учасників Революції Гідності та бійців добровольців АТО, цільового використання коштів місцевого бюджету, відповідно до статті 91 Бюджетного кодексу України, керуючись пунктом 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та зовнішньоекономічних зв’язків, постійної комісії з гуманітарних питань, Броварська міська рада  Броварського району Київської області

 

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до Програми з надання соціальної та правової допомоги демобілізованим військовослужбовцям та військовослужбовцям, які брали (беруть) участь в антитерористичній  операції / операції Об'єднаних сил їх сімей, постраждалих учасникам  Революції Гідності, бійцям добровольцям АТО та борцям за незалежність України у XX столітті на 2022-2026 роки, затвердженої рішенням Броварської міської ради Броварського району Київської області від 23.12.2021  № 604-19-08 (далі Програма), а саме:

1.1 В пункті 1.24. - надання одноразової грошової допомоги демобілізованим військовослужбовцям і військовослужбовцям, які брали (беруть) участь в антитерористичній операції/операції Об`єднаних сил, та бійцям добровольцям АТО, до Дня захисника України в розмірі 1000,00 грн., зменшити обсяг фінансування на 125,0 тис.грн. та встановити загальний обсяг фінансування заходу на 2022 рік – 175,0 тис. грн.

1.2. В пункті 1.26 - забезпечення відшкодування витрат на поховання загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції/операції Об'єднаних сил, військовослужбовців, членів підрозділів територіальної оборони та добровольчих формувань, що загинули під час участі в заходах щодо забезпечення відсічі збройної агресії російської федерації, а також постраждалих учасників Революції Гідності та бійців добровольців АТО, збільшити обсяг фінансування на 125,0 тис.грн. та встановити загальний обсяг фінансування заходу на 2022 рік – 187,1 тис. грн.

1.3. Загальний обсяг фінансування Програми на 2022 рік залишається без змін ( 1069,0 тис.грн.)

 

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти назаступника  міського  голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ларису ВИНОГРАДОВУ.

 

Міський голова                                                                         Ігор САПОЖКО

 

м. Бровари

від _______________

№ ________________


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення