Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

05/05/2022

Проект рішення від 05.05.2022 «Про внесення змін до програми «З турботою про кожного» на 2021- 2023 роки»

З метою ефективного та цільового використання коштів місцевого бюджету, забезпечення  соціального захисту та матеріальної підтримки найбільш вразливих верств населення Броварської міської територіальної громади, відповідно до статті 91 Бюджетного кодексу України, керуючись пунктом 22 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та зовнішньоекономічних зв’язків, постійної комісії з гуманітарних питань, Броварська міська рада Броварського району Київської області

 

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до програми «З турботою про кожного» на 2021- 2023 роки (далі – Програма), затвердженої рішенням Броварської міської ради Київської області від 24.12.2020 №2108-89-07 (зі змінами), виклавши розділ 5 «Заходи Програми та їх фінансування» в новій редакції (додається).

 

2. Фінансовому управлінню Броварської міської ради Броварського району Київської області здійснювати фінансування Програми в межах асигнувань, затверджених в бюджеті громади на відповідний період.

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ларису ВИНОГРАДОВУ.

 

Міський голова                                                                     Ігор САПОЖКО

 

м. Бровари

від _______________

№ ________________


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення