Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

05/05/2022

Проект рішення від 05.05.2022 «Про внесення змін до Програми забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів Броварської міської ради Броварського району Київської області на 2018-2022 роки»

З метою забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів Броварської міської ради Броварського району Київської області, керуючись пунктом 22  частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  враховуючи рекомендації постійних комісій з питань бюджету, соціально-економічного розвитку інвестицій та зовнішньо – економічних зв’язків, з питань регламенту, депутатської етики,  правопорядку, діяльності засобів масової інформації, інформаційної політики та технологій, Броварська міська рада Броварського району Київської області

 

ВИРІШИЛА:

1. Внести до Програми забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів Броварської міської ради Броварського району Київської області на 2018-2022 роки, (далі – Програма) затвердженої рішенням Броварської міської ради Броварського району Київської області від 20.12.2018 №1211-50-07,  такі зміни:

 

1.1. В пункті 1.5. Розділу 1 встановити обсяги фінансування Програми в сумі 5 504 704,36 грн..

 

1.2. Розділ 7 Програми викласти в новій редакції (додається).

 

2. Фінансовому управлінню Броварської міської ради Броварського району Київської області здійснювати фінансування Програми в межах затверджених асигнувань на відповідний бюджетний рік.

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Петра БАБИЧА.

 

Міський голова                                                                              Ігор САПОЖКО

 

м. Бровари

від _________

№ __________


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення