Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

05/05/2022

Проект рішення від 05.05.2022 «Про внесення змін до Статуту комунального підприємства Броварської міської ради Броварського району Київської області „Бровари-Благоустрій” та затвердження його в новій редакції»

З метою упорядкування господарської діяльності комунального підприємства Броварської міської ради Броварського району Київської області «Бровари-Благоустрій» на підставі статті 57 Господарського кодексу України та статті 29 Закону України „ Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань”, керуючись пунктом 30 частини першої статті 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, приватизації, будівництва, житлово-комунального господарства інфраструктури, транспорту та благоустрою, Броварська міська рада Броварського району Київської області

 

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до Статуту комунального підприємства Броварської міської ради Броварського району Київської області «Бровари-Благоустрій» та затвердити його в новій редакції, що додається.

2. Уповноважити директора комунального підприємства Броварської міської ради Броварського району Київської області «Бровари-Благоустрій» СТОРЧОВОГО Андрія Миколайовича провести необхідні дії, відповідно до чинного законодавства, для реєстрації змін до Статуту комунального підприємства Броварської міської ради Броварського району Київської області «Бровари-Благоустрій» в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Петра БАБИЧА

 

Міський голова                                                                                     Ігор САПОЖКО

 

м. Бровари

____________________

____________________


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення