Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

05/05/2022

Проект рішення від 05.05.2022 «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності з метою визначення ринкової (оціночної) вартості комунального майна Броварської міської територіальної громади для цілей оренди та приватизації»

З метою ефективного використання об’єктів комунальної власності Броварської міської територіальної громади, керуючись пунктом 22 статті 26, статтею 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», Законом України «Про приватизацію державного і комунального майна», Законом України «Про оренду державного та комунального майна», Наказом Фонду державного майна України від 31.12.2015 № 2075 «Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності» (зі змінами), Порядком передачі в оренду об’єктів комунальної власності Броварської міської територіальної громади, затвердженим рішенням Броварської міської ради Київської області від 01.10.2020 р. № 1987-83-07 (зі змінами), враховуючи рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, приватизації, будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури, транспорту та благоустрою, Броварська міська рада Броварського району Київської області

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності з метою визначення ринкової (оціночної) вартості комунального майна Броварської міської територіальної громади для цілей оренди та приватизації, що додається.

 

2. Управлінню з питань комунальної власності та житла Броварської міської ради Броварського району Київської області вжити заходи по визначенню ринкової вартості комунального майна Броварської міської територіальної громади відповідно до вимог чинного законодавства.

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Миколу БАБАКА.

 

Міський голова                                                                          Ігор САПОЖКО

 

м. Бровари

_________

_________


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення