Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

05/05/2022

Проект рішення від 05.05.2022 «Про надання дозволу на списання комунального майна Броварської міської територіальної громади»

З метою списання майна, що  непридатне для подальшого використання, керуючись частиною 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком списання майна комунальної власності Броварської міської територіальної громади,  затвердженого рішенням Броварської міської ради Броварського району Київської області від 28.10.2021 № 442-14-08, розглянувши листи комунального підприємства Броварської міської ради Броварського району Київської області «Броваритепловодоенергія» від 31.01.2022 №1558/13.2/В, Міського центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю Броварської міської ради Броварського району Київської області від 01.02.2022 №97, враховуючи рекомендації  постійної комісії з питань комунальної власності, приватизації, будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури, транспорту та благоустрою, Броварська міська рада Броварського району Київської області

 

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл на списання комунального майна Броварської міської територіальної громади, що перебуває на балансі:

1.1 комунального підприємства Броварської міської ради Броварського району  Київської області  «Броваритепловодоенергія»,  згідно з додатком 1.

1.2 Міського центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю Броварської міської ради Броварського району Київської області, згідно з додатком 2.

2. Керівникам установ, вказаних в пункті 1 цього рішення,  відобразити в бухгалтерському обліку зміни в обліку майна на підставі документів на списання.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Миколу БАБАКА.

 

Міський голова                                                                          Ігор САПОЖКО

 

м. Бровари

від ____________

№ _____________


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення