Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

05/05/2022

Проект рішення від 05.05.2022 «Про безоплатне прийняття у комунальну власність Броварської міської територіальної громади зовнішніх інженерних мереж об’єкта «Будівництво житлового комплексу з вбудовано-прибудованими приміщеннями на території 5 мікрорайону IV житлового району по вул.Київській в м. Бровари Київської області»»

З метою створення умов для безпечної експлуатації зовнішніх інженерних мереж об’єкта «Будівництво житлового комплексу з вбудовано-прибудованими приміщеннями на території  5 мікрорайону IV житлового району по вул. Київській в м. Бровари Київської області», керуючись Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності»,  частиною 1 статті 59, частиною 2  статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши лист товариства з обмеженою відповідальністю «КАППІНО-БУД»  від 18.01.2022 № 02/КБ,  враховуючи рекомендації постійної комісії з питань комунальної власності, приватизації, будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури, транспорту та благоустрою, Броварська міська рада Броварського району Київської області

 

ВИРІШИЛА:

1. Прийняти безоплатно у комунальну власність Броварської міської територіальної громади зовнішні мережі водопостачання та самопливної каналізації об’єкта «Будівництво житлового комплексу з вбудовано-прибудованими приміщеннями на території  5 мікрорайону IV житлового району по вул. Київській в м. Бровари Київської області», що перебувають у власності та на балансі товариства з обмеженою відповідальністю «КАППІНО-БУД».

2. Доручити виконавчому комітету  Броварської міської ради Броварського району Київської області утворити комісію з приймання-передачі майна, зазначеного в пункті 1 цього рішення.

 

3. Комісії з приймання-передачі майна, зазначеного в пункті 1 цього рішення, здійснити передачу та скласти акти приймання-передачі у відповідності до чинного законодавства України.

 

4. Доручити комунальному підприємству Броварської міської ради Броварського району Київської області «Броваритепловодоенергія» прийняти на баланс об’єкти, зазначені в пункті  1,  як внесок до статутного капіталу, та внести відповідні зміни до бухгалтерського обліку підприємства.

 

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Миколу БАБАКА.

 

Міський голова                                                             Ігор САПОЖКО

 

м. Бровари

________________

________________


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення