Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

11/04/2022

Проект рішення від 11.04.2022 «Про внесення змін до Програми заходів з організації територіальної оборони в Броварській міській територіальній громаді на 2022 рік»

На виконання Законів України "Про оборону України", "Про основи національного спротиву", Указу Президента України "Про затвердження Положення про територіальну оборону України", Постанови Кабінету Міністрів України "Про затвердження Положення про добровольчі формування територіальних громад", керуючись пунктом 22 статті 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", розглянувши подання відділу з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами виконавчого комітету Броварської міської ради Броварського району Київської області та враховуючи рекомендації постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики, правопорядку, діяльності засобів масової інформації, інформаційної політики та технологій та постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку, інвестицій та зовнішньоекономічних зв’язків, Броварська міська рада Броварського району Київської області

 

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до Програми заходів з організації територіальної оборони в Броварській міській територіальній громаді  на 2022 рік, затвердженої  рішенням Броварської міської ради Броварського району Київської області від 11 лютого 2022 року № 683-23-08, а саме:

1.1. У паспорті Програми по пункту 8 встановити обсяг фінансових ресурсів для реалізації заходів у розмірі – «8750,3 тис. грн.».

1.2. Пункт 4.2 Розділу 4 Програми доповнити абзацом 7 в наступній редакції: 

«відшкодування вартості утримання та обслуговування об’єктів перебування підрозділів ТРО, ЗСУ та добровольчих формувань територіальної оборони, правоохоронних органів та інших підрозділів, що забезпечують оборону територіальної громади та охорону громадського порядку під час воєнного стану».

1.3. Додаток до Програми «Потреба у фінансуванні Програми заходів з організації територіальної оборони в Броварській міській територіальній громаді на 2022 рік» викласти в новій редакції (додається).

2. Фінансовому управлінню Броварської міської ради Броварського району Київської області передбачити кошти на реалізацію заходів Програми.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на міського голову Ігоря САПОЖКА.

 

Міський голова                                                                     Ігор САПОЖКО

 

м. Бровари

від ____________

№  ____________


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення