Броварська територіальна громада

Київська область, Броварський район

03/03/2022

Проект рішення від 03.03.2022 «Про внесення змін в Додаток 1 до Програми будівництва, капітального ремонту, утримання об’єктів житлового фонду, благоустрою та соціально – культурного призначення Броварської міської територіальної громади на 2019 – 2023 роки»

З метою забезпечення безпечної, надійної експлуатації, обслуговування об’єктів житлового фонду, благоустрою та соціально – культурного призначення територіальної громади, ефективного використання коштів місцевого бюджету, керуючись пунктом 22 частини 1 статті 26, статтею 59  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Броварська міська рада Броварського району Київської області

 

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни в Додаток 1 до Програми будівництва, капітального ремонту, утримання об’єктів житлового фонду, благоустрою та соціально – культурного призначення Броварської міської територіальної громади на 2019 – 2023 роки (далі – Програма), затвердженої рішенням Броварської міської ради Київської області від 20.12.2018 року №1177-50-07 (зі змінами), виклавши його в новій редакції, що додається.

2. Фінансовому управлінню Броварської міської ради Броварського району Київської області проводити фінансування Програми в межах коштів, затверджених в місцевому бюджеті на відповідний рік.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Петра БАБИЧА.

 

Міський голова                                                                            Ігор САПОЖКО

 

м. Бровари

від  ____________

№   ____________


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення